Chocolade op Maat

/Chocolade op Maat
Chocolade op Maat2018-07-12T16:59:06+00:00

Op maat & handgemaakt

(FOTO) TAART & CHOCOLADE

Onderstaand vind u een impressie van onze op maat gemaakte Taarten en Chocolade. In overleg met u maken we deze geheel volgens uw wensen.

Zoekt u een mooie en feestelijke fototaart? Daarvoor kunt u bij ons terecht! Op bestelling maken we de lekkerste taart voor u met echte ambachtelijke gele room, slagroom en rood fruit. 25 à 30 personen voor €42,50.

Mocht u ook interesse hebben in een op maat gemaakte taart die eruit springt in smaak en afwerking, loop dan eens binnen in onze winkel op de Koninginnestraat 1 in Breda of neem contact met ons op!

Alles wordt ambachtelijk bereid en speciaal voor u gemaakt in onze patisserie te Breda. Uiteraard kunnen we in overleg bezorgen waar u wilt. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

BRUIDSTAARTEN

Als je trouwt, doe je het goed. Dan kies je de mooist locatie, de prachtigste jurk, het heerlijkste diner en… de mooiste en lekkerste taart die er is!

De bruidstaarten van Patisserie Joep zijn alleen al een feest om naar te kijken. Wanneer je ze daarna proeft ben je helemaal in de zevende hemel. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten ingrediënten en de mogelijkheden tot een speciaal pronkstuk zijn eindeloos.

Juist om deze reden gaan we graag met je in gesprek over de perfecte bruidstaart. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak waarbij we alle verschillende opties kunnen doornemen. Uiteraard staat de koffie en thee klaar met iets lekkers!