JOEP MERMANS

Geboren in 1987 te Breda in Noord-Brabant. Eigenaar en ondernemer wegens zijn ongelofelijke passie voor de patisserie & chocolade.

Van jongs af aan zit het erin, de liefde voor de chocolaterie en patisserie. Het was voor mij dan ook een logische keuze om voor mijn opleiding naar België te trekken. Ik heb van 2004 tot en met 2007 de opleiding Brood, Banket en Confiserie gevolgd op het VTI Spijker te Hoogstraten. Daarbij heb ik onder andere een stage volbracht bij Maré (destijds nog) te Breda en Manus in Brasschaat waar ik zowel werkzaam was op de afdeling patisserie alsmede op de afdeling chocolaterie.

Dankzij mijn werkervaring, gedegen opleiding, vakkennis en buitengewone passie voor het vak is het mijn droom om een goedlopend, sterk bedrijf te kunnen verwezenlijken en daarbij mezelf als zelfstandige op de kaart te zetten.

HET IDEE

Heerlijke patisserie en desserts, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Toch zie ik in Nederland een mogelijkheid tot sterke verbetering. Mogelijkheden en ideeën voor de sector die eerst niet mogelijk waren als je werknemer bent. Als ondernemer daarentegen wel. En dat is iets wat ik nu wil gaan doen. Mensen verblijden met (h)eerlijke smaken en kwaliteit.

Bij patisserie Joep krijgt u klasse, perfectie en (h)eerlijke smaken. Met goede, mooie grondstoffen . Deze passie zult u straks proeven in de producten!

OPENING WINKEL

Met trots hebben we in Maart 2017 onze eigen winkel geopend aan de Koninginnestraat 1 te Breda. U wordt hier hartelijk ontvangen en geholpen door Kelly Bekkers. Zij is als partner van Joep aangestoken door de passie voor het patisserie vak. De winkel is dan ook het verlengstuk van Patisserie Joep om alle heerlijke creaties dichter bij u te brengen.

Stap gerust eens binnen wanneer u in de buurt bent en laat u verassen door onze betaalbare en overheerlijke gebakjes, pralines, chocolade, taart en nog veel meer…